Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Κισσαμικός 1- 1 Ατρόμητος Πειραιά

Κισσαμικός 1- 1 Ατρόμητος Πειραιά

1779
0

Ισόπαλοι ήρθαν στην Κρήτη Κισσαμικός και Ατρόμητος Πειραιά σημειώνοντας από 1 τέρμα η κάθε ομάδα. Παρόλα αυτά οι Κρητικοί παρέμειναν στην 1η θέση ισοβαθμώντας όμως πλέον με την ομάδα της Κηφισιάς. Το σκορ για τον Κισσαμικό άνοιξε στο 34 ο Μποτωνάκης.

5 λεπτά μετά το ξεκίνημα του Β’ Ημιχρόνου ήρθε η απάντηση των Καμινιωτών, αφού ο Τερζής με κεφαλιά ισοφάρισε εκμεταλλευόμενος τη σέντρα του Γεωργιάδη.

16 λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες, αφού ο Στεφανίδης έκανε θέατρο, σύμφωνα με το διαιτητή της αναμέτρησης και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τζανής, Σελινιωτάκης, Σουμπασάκης, Κιπτίου (81′ Λώττας), Φραγκουλάκης, Μποτωνάκης, Τσικουδάκης (68′ Μπερνιδάκης), Βλάχος (72′ Πασιαλής), Στεφανίδης.

Ατρόμητος Πειραιά (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Στεφανής (46′ Κατσαβριάς), Γιαννουλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Στρατής, Γεωργιάδης (74′ Ράπτης) Καψαλόποδας, Αργυρίου (46′ λ.τρ. Κολιός), Παναγιωτόπουλος, Σουλελές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.