Αρχική ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο γήπεδο μπάσκετ του «Φοίνικα»

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στο γήπεδο μπάσκετ του «Φοίνικα»

4316
1

Εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης θα γίνουν στο γήπεδο μπάσκετ του «Φοίνικα», στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στην Πειραϊκή, μετά από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, που αποδέχτηκε εισήγηση του  Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη και ενέκρινε τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.

Η υφιστάμενη κατάσταση του γηπέδου δεν επιτρέπει τη σωστή λειτουργία του δεδομένου ότι ο αγωνιστικός χώρος παρουσιάζει φθορές και έχει υποστεί τοπικές καθιζήσεις. Επιπλέον η άμεση γειτνίαση με τη θάλασσα έχει προκαλέσει σημαντική οξείδωση στο κάγκελο της περίφραξης με αποτέλεσμα να απαιτείται η αντικατάστασή τους κατά τμήματα.

Το έργο, που είναι προϋπολογισμού 110.000 €, αφορά, μεταξύ άλλων, στην αντικατάσταση του συνθετικού τάπητα καλαθοσφαίρισης με νέο συνθετικό ελαστικό τάπητα, στην αποκατάσταση τμημάτων στα κάγκελα της περίφραξης και των ξύλινων κερκίδων, στην τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων στις κερκίδες κ.α

Το κόστος του έργου θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής και θα δημοπρατηθεί και εκτελεστεί από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.