Αρχική ΝΕΑ Α' ΠΕΙΡΑΙΑ Δρομολόγια Ιονίς στη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα (προσωρινά)

Δρομολόγια Ιονίς στη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα (προσωρινά)

12478
2

Ανακοίνωσε σήμερα η Ionis Ferries τα προσωρινά δρομολόγια του ε/γ-ο/γ της Ιονίς στη γραμμή Πειραιάς – Αίγινα. Αυτά έχουν ως εξής:

Πειραιάς 07.30 – Αίγινα 08.45

Πειραιάς 15.45 – Αίγινα 17.00

Ο πλους διαρκεί 1 ώρα και τα εισιτήρια είναι €9,5 το άτομο και €27 τα ΙΧ. Για τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 30%.

Εμείς κάναμε ένα ταξίδι μαζί του το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και σας προτρέπουμε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Είναι ένα καράβι με αρκετούς χώρους, ανήκει σε οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία και όχι σε κάποιο κολοσσό. Έχει πολλούς χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς. Ένα μεγάλο σαλόνι με το που ανέβουν οι επιβάτες, συνεχίζει σε αίθουσα με αεροπορικά καθίσματα ενώ από πάνω ακριβώς βρίσκεται μικρότερο σαλόνι που έχει εξαιρετική θέα καθώς ταξιδεύει κανείς.

Όταν φτιάξει ο καιρός το πλοίο έχει αρκετούς και άνετους εξωτερικούς χώρους που αξίζει να κάτσει ο επιβάτης. Χωρίς να είναι υπερβολή αυτό που θα πούμε το πλοίο θυμίζει σε χώρους αρκετά το Νεφέλη που έφυγε πριν 3 χρόνια για άλλες θάλασσες. Μαζί με το Φοίβος της Κοινοπραξίας Πλοίων Σαρωνικού είναι τα πιο μεγάλα πλοία και πιο άνετα.

Επ’ ευκαιρία ας δούμε τη σημερινή αναχώρηση του πλοίου για την Αίγινα.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλό το πλοίο δεν λέω, καλή και η οικογενειακή ναυτιλιακή εταιρεία που το έχει, αλλά τα ναύλα είναι “φωτιά”! μια 4μελής οικογένεια θέλει 4χ9,50= 38 ευρώ, + 27 για το αυτοκίνητο= 65 ευρώ και άλλα τόσα να γυρίσει στον Πειραιά = 130 ευρω!!! ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΝΑΥΛΑ….

    • Πράγματι!!Εχετε απόλυτο δίκιο κυριε Τσαρντισιώτη!Αυτό το είπαμε και εμείς ( Γράφων και η οικογένεια του) οταν πήραμε τα εισητήρια .Ειναι λίγο πιο γρήγορο. αλλά εχει και την ΚΠΣ πάνω. Πάντως φαίνεται να ακούν τα παράπονα του κόσμου,γιατι μια παρατήρηση που έκανα πριν το ταξιδέψω απο σχόλιο γνωστού μου που είχε δεί το πλοίο την προηγούμενη μέρα το είχαν διορθώσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.