Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιώργος Παπαδόπουλος : :Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο στη E’...

Γιώργος Παπαδόπουλος : :Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος με τον Νίκο Βλαχάκο στη E’ Δημοτική Κοινότητα

1092
0

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος,ένας νέος Πειραιώτης φοιτητής,βάζει υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στην Ε’Δημοτική Κοινότητα Πειραιά  και παρουσιάζει ενόψει των εκλογών τον εαυτό του.

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος είμαι 20 ετών και είμαι προπτυχιακός Φοιτητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και τραπεζικής διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιά ενώ παράλληλα δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο του τουρισμού Από πολύ μικρή ηλικία εκδηλώθηκε η αγάπη μου για τα κοινά,εκδήλωση που καλλιεργήθηκε λόγω της οικονομικής και πολιτικής κρίσης που ξέσπασε στην χώρα τα τελευταία χρόνια. Έτσι σε ηλικία μόλις 16 ετών ξεκίνησα να ασχολούμαι με την ΟΝΝΕΔ και αργότερα της ΔΑΠ ΝΔΦΚ την οποία έχω την τιμή να εκπροσωπώ σήμερα ως υπεύθυνος τμήματος. Έχοντας λοιπόν συμπληρώσει ένα ενδιαφέρον βιογραφικό ως νεος θέλησα να πάω ένα βήμα παρακάτω και να βοηθήσω την γειτονιά μου με νέες καινοτόμες ιδέες αλλα και έργο και έτσι αποφάσισα στις εκλογές του Μαΐου να είμαι υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος στο Ε’ Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Πειραιά. Στην απόφαση μου αυτή συνέβαλε η ιδανική υποψηφιότητα του αυριανού Δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου,ένος ανθρώπου που έχει μάθει να δουλεύει στην ζωή του και που αγαπάει τον Πειραιά την πόλη που ζει και εργάζεται αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η πλήρως αναποτελεσματική δημαρχεία του απερχόμενου Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη και η ολίσθηση προς την παρακμή ολοκλήρου του Δήμου την τελευταία 5ετια. Εγώ αποφάσισα να συμμετάσχω στην μάχη της κάλπης στο πλευρό του Πειραιώτη γιατρού και ζητώ την στήριξη του Πειραϊκού λαού γιατί ο Πειραιάς έχει ανάγκη από αυτό το φρέσκο το καινούριο και το καινοτόμο,γιατι ο Πειραιάς έχει ανάγκη να ακούσει την φωνή των παιδιών του, γιατί ζω και δραστηριοποιούμαι στον Πειραιά περπατάω στους δρόμους του, ζω τα προβλήματα του και θέλω να συμβάλω στην ανάπτυξη του. Σε 5 χρόνια λοιπόν φαντάζομαι έναν Πειραιά απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος, που δεν θα είναι θύμα των ακατάλληλων δημοτικών αρχών, έναν Πειραιά καθαρό, χωρίς κυκλοφοριακό,που θα αξιοποιεί πλήρως την τουριστική του δύναμη, αλλά και έναν δήμο που δεν θα ξέχνα τους δημότες του. Στοίχημα μου να βγάλω το Ε διαμέρισμα από τους ρυθμούς της παρακμής και αξιοποιηθεί κάθε μέσω ούτως ώστε να γίνει μια γειτονιά που ο πολίτης θα χαίρεται να περπατάει στους δρόμους, όπου ο ΑΜΕΑ θα κινείται με ασφάλεια,όπου ο ηλικιωμένος θα μπορεί να κυκλοφορήσει ελεύθερα μετά τις απογευματινές ώρες,όπου ο επιχειρηματίας που επενδύει στην ανάπτυξη της γειτονιάς θα στηρίζεται απ’ την κοινότητα με κάθε τρόπο. Σε 5 χρόνια από τώρα φαντάζομαι μια γειτονιά που να αξίζει και να ονειρεύονται οι Πειραιώτες, μια γειτονιά ΠΡΌΤΥΠΟ σε εναν ΠΕΙΡΑΙΆ ΠΟΛΗ ΠΡΌΤΥΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.