Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος στο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

1684
0

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Γιώργο Σταματογιάννη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στα γραφεία του συλλόγου.

«Οι εργασίες για την αξιοποίηση του κτιρίου της πρώην Ραλλείου, ως Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, έπρεπε να έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Στηρίζω τις θέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου να δοθεί επιτέλους λύση στο κτιριακό πρόβλημα των δικαστηρίων Πειραιά. Να μείνουν τα δικαστήρια στην πόλη μας. Οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, είτε από την πλευρά της κεντρικής εξουσίας είτε από την πλευρά της απερχόμενης δημοτικής αρχής, πρέπει να επιλυθούν το γρηγορότερο δυνατόν και να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες», δήλωσε ο Νίκος Βλαχάκος.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου ενημέρωσαν τον κύριο Βλαχάκο για θέματα του κλάδου τους και άκουσαν τις θέσεις του για τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που χρειάζεται ο Πειραιάς, το πρόσφατο μεγάλο ζήτημα με την απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, αλλά και σοβαρά θέματα καθημερινότητας όπως το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, το πράσινο, ο δημοτικός φωτισμός κ.α.

Ο κ. Βλαχάκος σημείωσε, για άλλη μια φορά, την αταλάντευτη θέση του, στην άρνησή του να γίνει λιμάνι η Πειραϊκή.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Βλαχάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εποικοδομητική συνάντηση που είχαν και τους συνεχάρη για την ενεργή παρουσία του Δικηγορικού Συλλόγου στη ζωή της πόλης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Σταματογιάννης, οι Αντιπρόεδροι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Καραμιζάρης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Ηλιάδης, το μέλος του Δ.Σ. και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Γιάννης Καρδαράς κ.α.

Τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Βλαχάκο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του και δικηγόροι: Νίκος Μπιλίρης, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, οι κυρίες Εβίτα Κουστένη και Βασιλική Πλάκα και ο Κώστας Μπαταβάνης, καθώς και άλλοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.